-10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10 -10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10
LÉPJEN A KAPCSOLATBA info@silux.hu
Minden termék

Üres a garázs. Ne aggódjon, nem voltak tolvajok a munkahelyén :)

Parkoló

Felhasználói fiók

Regisztráljon most!

A regisztrált felhasználók jobban érzik magukat nálunk. Tekintse vissza bármikor korábbi vásárlásait, helyezze járművét a garázsban, értékelje és kommentálja a termékeket, és élvezze a különleges ajánlatokat. Természetesen kívánságlistát is készíthet, és megvárhatja, amíg értesítjük, hogy a kedvenc termékének ára csökkent.

Regisztráljon!

Töltse meg a kosarat termékekkel...

Pótalkatrészek online! Kiváló minőség elismert gyártóktól autóalkatrészek!

Történetünk 2009-től indul, amikor az autóalkatrészek értékesítésének ötlete támadt, pontosabban a autólámpák. Mint minden nagy cégnél, kezdetben nálunk is volt "házi garázsárusítás" egy alkalmazottal, független vállalkozó formájában.

Hosszú álmatlan éjszakák és sok akadály után lassan gyakorlatilag az összes autóalkatrészre kiterjesztette kínálatunkat. 2010-ben fontos lépést tettünk cégünkben, és „garázsárusításunkat” vipavai üzlethelyiségbe költöztettük, ahol egy kis kollégával megtanultuk leküzdeni az akadályokat, és minél több elégedettre koncentráltunk. ügyfeleket. Három évvel később, azaz 2013-ban már annyira felnőttünk, hogy nagyobb üzlethelyiségekbe költöztünk Ajdovščinába.

2014-ben korlátolt felelősségű társasággá alakultunk: SUBAN d.o.o. Azóta csapatként még jobban fejlődtünk, és nap mint nap tökéletesítettük a teljes folyamatot az árurendeléstől a rendelések átvételén, az adminisztráción és az áru végső kiszállításán át a végső vásárlóig. Weboldalunkat is továbbfejlesztettük, hogy a lehető legelérhetőbbé és felhasználóbarátabbá tegyük.

Nem idegen számunkra a terjeszkedés külpiacokon, mert 2014 elején kiterjesztettük üzletünket a horvát piacra (www.suban.hr) és ugyanebben az évben az olasz piacon is (www.silux -auto.it), ahol a mai napig sikeresen működünk.

2015-ben sikeresen terjeszkedtünk a szerbiai piacra (www.silux.rs ) és 2016-ban németül (www.silux.de) és az osztrák piac (www.silux.at). Üzletünk kiterjed Bosznia-Hercegovinára is (www.silux.ba).class="InternetLink">www.silux.ba). Továbbra is nyitottak vagyunk arra, hogy kiterjesszük üzletünket Európa néhány más területére.

A évben 2017 úgy döntöttünk, hogy különböző típusú sportokat szponzorálunk. Az általunk támogatott sportágakat az új weboldalunkon található linken tekintheti meg: www.siluxsport.si.

Silux csoport számokban :

 • további több mint 11 000 vásárlás havonta,
 • átlagosan 500+ csomagot szállítunk minden munkanapon
 • 700+ hívás naponta
 • MAHLE autóalkatrészek,
 • DEPO autó izzók és autófényszórók,
 • DELPHI autóalkatrészek,
 • BOSH cserealkatrészek,
 • INTERNATIONAL RADIATORS hűtőalkatrészek autókhoz...

Mi vagyunk a POLCAR cég fő képviselője (www.polcar.com), mivel mi vagyunk az egyetlen hivatalos forgalmazó Szlovéniában az általuk gyártott és szállított összes termékük esetében.

A Polcar az autóipari berendezések és alkatrészek egyik legnagyobb európai forgalmazója és gyártója. 1986-ban alapították, lengyelországi székhellyel, ahol jelenleg is körülbelül 61 000 m2 raktár- és gyártóterületen működnek.

A Polcar cég karosszériaelemeket, hűtőrendszerek alkatrészeit, világítási és néhány egyéb rendszert, valamint eredeti alkatrészeket gyárt, így az autóalkatrészek választéka igen gazdag és változatos. A vásárlók az eredeti autóalkatrészek mellett különböző minőségi osztályú autóalkatrészeket is kínálnak, így azok a teljes árspektrumot lefedik, így minden zsebre megfelelő autóalkatrészek széles választékát kínálja a vásárló.

A Polcar cég összes autóalkatrésze beszerezheti tőlünk, mivel mi vagyunk az egyetlen olyan cég Szlovéniában, amelynek katalógusát lefordították szlovén nyelvre.Ez egy olyan alkalmazás, ahol naponta frissített raktárkészleteket és kiváló minőségű képeket találhat az egyes autóalkatrészekről.

Minden alkatrészük rendelkezik szakmai leírás és azonosítás a 461/2010/EK csoportmentességi rendelet (GVO) minőségi besorolása szerint.

egyszerűen összegyűjti a kívánt termékeket a kosárba.

Polcar cég saját disztribúcióval rendelkezik, így az autóalkatrészek szállítása gyors és megbízható. Nagy szállítójármű-flottával büszkélkedhetnek, azaz teherautókkal, amelyeket a megrendelt autóalkatrészek forgalmazására használnak. Saját szállításuk mellett nagyobb és megbízható szállítószolgálatokkal is együttműködnek, amelyek gyors és megfizethető szállítást biztosítanak Európa minden részére.

A fentiek után elmondhatjuk, kétséges, hogy a Polcar a minőség és a megbízhatóság szinonimája, amelyek a sikeres vállalat két kulcsfontosságú jellemzője.

Cégünkben a SUBAN d.o.o. a következő kategóriákba tartozó termékeket találhat a SILUX webhelyen:

 

VILÁGÍTÁSOK

Kategória a lámpák nagyon fontos szerepet töltenek be a járművön, mivel biztosítják a biztonságos vezetést sötétben, nehéz körülmények között, rossz látási viszonyok esetén és alagutakban. A legtöbb európai országban a nappali menetjelző lámpák használata is kötelező.

Fontos szerepük, mindennapi használatuk és biztonságuk miatt minden lámpának kiváló minőségűnek kell lennie, hogy ne hagyjon cserben, amikor a legnagyobb szükségünk van rá. Kiváló minőségű fényszóróink, hátsó fék lámpák, irányjelzők, ködlámpák, reflektorok, pozíciós fények, nappali lámpák és minden kiegészítő felszerelés, amely a lámpákhoz van csatlakoztatva (fényszóró motor, fényszóró üveg, fényszóró előtétek, adapterek és egyéb apró anyagok).

headlight

TÜKRÖK

A tükrök tükrök, üveg tükrök, tokok tükrök és irányjelzők tükrök.

A tükrök minden autó nagyon fontos részét képezik. Már az autósiskolákban is felhívják a figyelmet arra, hogy a tolatásnál és parkolásnál mennyire fontosak és szükségesek a külső és belső tükrök, ezért nagyon fontos, hogy indulás előtt alaposan megtisztítsuk őket, mert akkor tudjuk majd használni őket menet közben.Az újabb és modernebb autók gyakran elektromos fűtésű külső tükrökkel rendelkeznek, ami jeges és bepárásodott tükrök esetén nagyon praktikus.

Szintén fontos a külső megtekintés helyes beállítása szögben, mivel az átlátszóság vezetés közben fontos, hogy lássuk, mi történik az autó oldalán és mögött. Fontos a belső tükröt is megfelelően beállítani, mivel ez jobb kilátást és biztonságot tesz lehetővé az úton. még a külső tükröt vagy a irányjelzők, de előfordulhat, hogy megreped a tükörüveg. Ebben az esetben minden alkatrész külön is megvásárolható tőlünk. A választásnál érdemes odafigyelni a tükör modelljére, mert a modellek autónként némileg eltérőek, mivel eltérő kialakításúak.

Vásárlás előtt ellenőrizze a termék tulajdonságait, és ellenőrizze, hogy az megfelel-e az Ön autómárkájának. Még maga a tükörüveg is lehet más, mert lehet lapos, domború vagy aszférikus. Ha egész tükröt veszünk, akkor különösen ügyelnünk kell arra, hogy elektromosan vagy manuálisan állítható-e, fűthető-e vagy sem.

Ne aggódjon, tapasztalt szakemberekként azért vagyunk itt, hogy segítsünk kiválasztani az autójához megfelelő terméket.

Tükör

KAROSSZÉRIA

Karosszéria többnyire az autó összes látható részét tartalmazza, de vannak rejtett karosszériarészek is. Az autó karosszériaelemei többnyire fémlemezből készülnek, de egyre népszerűbbek az alumínium alkatrészek is, illetve esetenként a műanyag alkatrészek is.

Látható ill. külső autóalkatrészek: sárvédők, élek, oldalak, lökhárítók és alkatrészeik, lánctalp, védőburkolatok, motor- vagy csomagtérburkolatok, maszkok, díszlécek fényszórók, ajtókilincsek és küszöbök. A szem elől elrejtett karosszériaelemek különböző támasztékok, ajtószerkezetek, összekötő falak, tartályok, üvegemelő szerkezetek, és különféle apró anyagok, mint például kapcsok, díszcsíkok, gázrugók…

A az autó azt jelenti, hogy ki van téve különféle időjárási és forgalmi viszonyoknak, így gyorsan előfordulhat, hogy az autó valamelyik karosszériája megsérül vagy elhasználódik.

A sárvédők, oldalak és élek különösen érzékenyek az olyan sérülésekre, mint a karcolás vagy ütés. Ilyenkor gyorsan megsérül a lakk vagy akár a festék. Ezenkívül az autó hátsó része nagyon érzékeny a sérülésekre, mivel valaki véletlenül megcsúszhat vagy megsérülhet. Régebbi autóknál gyakori a rozsda megjelenése a sárvédőn vagy az oldalán, ezért ilyenkor a teljes sárvédő vagy oldal cseréje javasolt.

Az első és a hátsó lökhárító is ki van téve a karcolásoknak és sérüléseknek. Minden típusú lökhárítót kínálunk autójához, valamint lánctalpakat és különféle védelmeket. Ezek célja, hogy megvédjék az autót a szennyeződéstől és a víztől, hogy ne hatoljanak be a belső térbe.

Az autó nagy részét szintén motorburkolat és csomagtérfedél. A motorburkolat védelmet nyújt a motornak, míg a csomagtérfedél a csomagok védelmét. Az ütközések károsíthatják vagy elcsavarhatják a motorháztetőt/csomagtartó fedelét. Ilyen esetben célszerű kicserélni őket. Kiváló minőségű, tartós és tökéletesen illeszkedő huzatokat kínálunk az Ön számára.

Elülső ütközés esetén a fényszórómaszk vagy -lécek gyakran megsérülnek. Mivel műanyagból készültek, szinte lehetetlen javítani őket, ezért érdemes újakra cserélni őket.

Ha a fentiek bármely részét megváltoztatjuk, van értelme hordozót váltani is. A támaszok nem láthatók, de nagyon fontos láncszemek a testrészek összekapcsolásakor.

Javasoljuk, hogy ütközés esetén a csatlakozó falat is vizsgálják meg, hogy véletlenül nem sérült-e ill. csavart. Ebben az esetben semmilyen más testrész nem rögzíthető a falra.

A tank az autó fontos része, mert ez tárolja a járművünket meghajtó üzemanyagot. Sérülhetnek is, mivel fémesek, ütközéskor megrepednek, és ennek következtében szivárogni kezdenek. Ha sérült, nincs értelme javítani, mert nagyon kedvező áron tudunk újat kapni.

Body

SZEMÜVEGEK

A szélvédőt kifejezetten úgy tervezték, hogy ellenálljon az olyan külső tényezőknek, mint a hőmérséklet, a szél és az eső. Az újabb autók üvege úgy van kialakítva, hogy ütközéskor kisebb darabokra törik. Ez nem olyan veszélyes, mintha nagyobb darabokban lenne. Néha egy kő a szélvédőbe repülhet. Ha egy kavics megsérti a szélvédőt, javasolt a csere.

A prémium minőségű szélvédők mellett kapható üvegmosó pumpák, üvegmosó folyadék tartályai, üvegmosó fúvókák és egyéb üvegcseréhez szükséges tartozékok.

Szélvédő

HŰTÉSRENDSZEREK

Mindannyian tudjuk, hogy az autó vezetés közben felmelegszik, és hűtőrendszer következésképpen nagyon fontos alkatrésze az autónak. Mindig ellenőrizni kell a folyadékok szintjét a hűtőrendszerben, különben az autó túlmelegedhet. A hűtőrendszer különböző részeit kínáljuk, mint például vízhűtő, klímahűtő, kondenzátor, légkondicionáló szárító, töltőlevegő-hűtő, fűtőhűtő, hőcserélő, párologtató, olajhűtő, légkondicionáló kompresszor, tágulási tartály, ventilátor, termosztát és természetesen a csövek amelyek összekötik az egészet.

A vízhűtő elsődleges feladata, hogy eltávolítsa a motorból származó hő. Ez úgy működik, hogy a hűtőrendszeren át keringő hűtőfolyadék eléri a vízhűtőt, amely bordákból áll, és ventilátort irányítanak a bordákba. Itt a víz hőmérséklete csökken, majd a lehűtött víz visszakerül a hűtőrendszeren keresztül. A vízhűtők szivárogni kezdhetnek, vagy idővel megsérülhetnek, ezért fontos a mielőbbi csere, mert különben túlmelegedhet autónk.

Különbség a vízhűtő és a hűtőklíma az, hogy a klímahűtőben van egy speciális gáz, amely a klíma hűtőrendszerén kering. Amikor a gáz eléri a kondenzátort, gáz halmazállapotú halmazállapotú, és megköti a hőt a levegőből, amelyet a kompresszor kiszív az utastérből. A felmelegített gáz ezután először a légkondicionáló szárítón halad át, amely eltávolítja minden lehetséges vízmolekulát a gázból, mielőtt a gáz cseppfolyósodik. Fontos, hogy ezt rendszeresen karbantartsa. Ha a kondenzátor szivárog, a gáz kiszabadul, és a légkondicionáló nem működik megfelelően, és ennek következtében nem hűl le .

Minden autó , amelyek beépített turbinával rendelkeznek, azaz minden dízelmotor és egyes benzinmotorok is rendelkeznek töltőlevegő-hűtővel.

Ha a a hűtőrendszer nem működik vagy megsérül, ki kell deríteni, hogy melyik elem nem működik, és ki kell cserélni egy minőségi új alkatrészre. Csak így biztosítható a teljes hűtőrendszer, és ennek következtében az autó hibátlan működése.

Vízhűtő

ALVMŰ ÉS VEZETÉS

Sok fontos autóalkatrész az alváz és a hajtáslánc alá esik.

Itt van fékrendszer, ami nagyon fontos egy autóban, mert különben nem tudna megállni. A fékrendszer mozgó alkatrészekből áll, amelyek gyorsan elhasználódnak. Ezek a féktárcsák ill. tárcsák, fékbetétek ill fékbetétek, fékdobok, féknyergek és -csövek. A fékrendszert rendszeresen ellenőrizni és karbantartani kell.

Az alváz felfüggesztett kerekekkel is rendelkezik, amelyek biztosítják a jármű egyenletes súlyát és a vezetési kényelmet. A csillapítók és lengéscsillapítók is gondoskodnak erről. Az egész rendszer jól megtervezett és rendszeres karbantartást igényel, hiszen az autó folyamatosan mozgó alkatrészei nagyon sokat igényelnek a figyelemről.

A hajtáslánc tartalmaz egy sebességváltót, amely a sebességváltó egyik fajtája. A motor és a sebességváltó között egy tengelykapcsoló található, amely több részből áll, amelyek lehetővé teszik a nyomaték átvitelét és megszakítását.

A tengelykapcsoló végül elhasználódik, és ki kell cserélni. Ezenkívül ajánlott megvizsgálni a nyomócsapágyakat, a lendkereket, valamint a segéd- és főhengereket.

Chassis

MOTOR

A motor minden autó fő alkotóeleme. Lehetővé teszi számunkra a jármű vezetését és mozgatását. Az évek óta tartó kutatás és az egyre növekvő fejlődés során a motor természetesen fejlődik. Ma modern motorjaink vannak, amelyek hibátlanul működnek. Ennek ellenére rendszeres járatokat kell végezni.

Az idő múlásával néhány az alkatrészek elhasználódnak és ki kell cserélni, amint elérik hasznos élettartamuk végét.

Minőségünk van autóalkatrészek minden olyan autóhoz, amely motoralkatrész. Ide tartoznak az autóelektronika, például a különféle érzékelők, relék, generátorok, kapcsolók. Nem szabad megfeledkeznünk a vízszivattyúról és az üzemanyag-szivattyúról sem. Mindenféle szűrővel rendelkezünk, az olaj-, levegő-, kabinszűrőtől, valamint üzemanyagszűrőtől.

Hogy vannak pazarolja a jó kipufogórendszert, amely a lehető legkevesebb gázt biztosítja, és csak ezeket távolítja el a motorból. A kipufogórendszer minden alkatrészét kínáljuk a hangtompítótól a csavarokig.

Motor

TOVÁBBI TARTOZÉKOK

A kiegészítő felszerelés nemcsak a jó megjelenést szolgálja, hanem hozzájárulhat a jármű jobb működéséhez is.

Ez magában foglalja a következőket is: néhány kötelező elem, mint például a kötelező elsősegélynyújtó felszerelés, különféle izzók, törlők, különféle folyadékok, motorolajok, abroncsok és felnik, különféle autókozmetikumok és a jármű belsejébe való cikkek.

Olaj

Minden felsorolt ​​autóalkatrész és egyebek többet szerezhet be online áruházunkban www.silux.hu. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk a minőségi autóalkatrészek kiválasztásában. Arra törekszünk, hogy élményét a lehető legkönnyebbé és kellemesebbé tegyük. A kedvező árak és a gyors szállítás is segít.

Ne késlekedjen, hívjon most!

 

EQUIPART karosszériaalkatrészek

A szerencsétlenség soha nem alszik, mi autótulajdonosok ezt a mondást jól ismerjük a gyakorlatból. Szerencsére manapság a karosszériaelemek cseréje lényegesen megfizethetőbb és egyszerűbb, mint korábban volt. A karosszériaelemek árai lényegesen kedvezőbbé váltak, a szállítási határidők rövidebbek lettek, az autóalkatrészek gyakorlatilag mindig kéznél vannak. A karosszériaelemek közé tartozik az autó minden olyan alkatrésze, amely elsősorban számunkra látható és felismerhető, és elsődleges feladatuk az utasok és a csomagok védelme az esőtől, nedvességtől és egyéb külső hatásoktól.

A SILUX-nál mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek a legjobbat nyújtsuk, és ezt a jövőben is így kívánjuk tenni. A vásárlók minőségi ajánlatot, kedvező árakat és a lehető legrövidebb időn belüli házhozszállítást kapnak.
 
Újdonság a kínálatban az EQUIPART márka. Több mint kiváló alternatívát jelent a piacon lévő összes ajánlathoz képest.
 
EQUIPART a Van Wezel cég márkaneve, amelyet 1996-ban alapítottak és védtek. Ahogy a márka neve is sugallja, a Van Wezel cég elkötelezett amellett, hogy egyenlő részeket biztosítva hozzáadott értéket teremtsen. Egy teljesen új minőségi koncepció volt a vezérelv a márka létrehozásában és piaci bevezetésében.
 
Az EQUIPART márka minőségét a tesztközpont biztosítja. A belga Tienen városában található, az állandó minőség-ellenőrzés érdekében több mint 150 tesztautó áll folyamatosan használatban.
 
Cars__en teszt
 
A tesztautókon 10 szakosodott szakértő végez folyamatosan teszteket, amelyek során különböző minőségi kritériumokat határoznak meg.
 
Mielőtt egy pótalkatrészt EQUIPART-nak neveznek el, a tesztközpontban egy sor tulajdonságot ellenőriznek.A tesztek megakadályozzák, hogy az EQUIPART márka alkatrészcsaládjába rossz minőségű alkatrészek kerüljenek be. Így megelőzhető a rossz minőség, amit szabad szemmel gyakorlatilag mindenki észrevehet.
 

EQP_Part1 EQP_Part2

Az EQUIPART márka cserealkatrészei minden részletében illeszkednek a jármű többi eredeti alkatrészéhez, így lehetetlen lesz az elsőre észlelni a különbségeket észrevette a testrészek közötti réseken. Ezek a karosszériarészek közötti rések, például a motorháztető és a sárvédő közötti hézagok vagy a sárvédő és a lökhárító közötti hézagok.

mérés EQP_Part3

A minőségi tesztek továbbá magára a szerkezeti minőségre irányulnak. Így hiába fog keresni szerkezetileg gyenge minőségű alkatrészeket az EQUIPART márka cserealkatrészei között. A testrészek közötti hézagokhoz hasonlóan a szerkezetileg gyenge minőség szabad szemmel is látható. Példa erre az egyetlen helyen támogatott motorháztető.

Ezen kívül a következőket vizsgálják:

 • lemezvastagság
 • csatlakozási pontok
 • a védőbevonat minősége
 • tömeg
 • rozsdaállóság
 • építési minőség
 • hegesztési minőség
 • felületszerkezet

pokrov motorja montázs

nietgoed1 nietgoed2

EQP_Part5 EQP_Part6

A tesztelés folyamatos ellenőrzést tesz lehetővé, amely lehetővé teszi a legkisebb hibák kiküszöbölését. Nem talál hibákat az EQUIPART márka termékein, ha vizuálisan megfigyeli az eredetitől való eltéréseket, az anyagok vastagságának és szerkezetének különbségeit, a védő alapbevonatok eltérő vastagságát, a biztonsági konstrukció hibáit. elemeket. AzEQUIPART márka arra is garancia, hogy a pótalkatrészek illeszkednek a jármű többi eredeti alkatrészéhez. Ami más szóval azt jelenti, hogy hiába keresi az eltéréseket és szabálytalanságokat a járműalkatrészek illesztésében. A javítási folyamat befejezése után járműve olyan lesz, mint amelyik legördült a gyári összeszerelő sorról.
 
Pozitív teszteredmények szerepelnek az összes EQUIPART termék listáján, amelyekkel a vásárló garantált az optimális minőségben.
 

VALEO pótalkatrészek

A Valeo majdnem évszázados hagyományokkal rendelkező márka, a márkanév egy kicsit fiatalabb, 1980-ban jött létre.
 
A működés kezdete 1923-ra nyúlik vissza, Párizs külvárosában. Kezdetben licenc alapján szállított alkatrészeket a Ferodo UK-nak. A múlt század 60-as éveiben fontos előrelépés történt. A fejlődésnek Európa háború utáni jóléte adott szárnyakat, ami nagyrészt az utakon közlekedő autók számának növekedésében mutatkozott meg. Ily módon a vezetők megérezték az üzleti lehetőséget, és 1961-ben megkezdték a fékrendszerek gyártását. 1962-ben a gyártási programba bekerült a vízhűtő rendszerek alkatrészeinek programja, 1970-ben a lámpák gyártási programja, 1978-ban az elektromos rendszer est részei.

 • HAGUS ogledala (PDF, 1.87 MB)
 • VanWezel mehanizmi stekla (PDF, 2.88 MB)
 • Ügyfeleink Európa-szerte szeretnek minket