-10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10 -10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10
LÉPJEN A KAPCSOLATBA info@silux.hu
Minden termék

Üres a garázs. Ne aggódjon, nem voltak tolvajok a munkahelyén :)

Parkoló

Felhasználói fiók

Regisztráljon most!

A regisztrált felhasználók jobban érzik magukat nálunk. Tekintse vissza bármikor korábbi vásárlásait, helyezze járművét a garázsban, értékelje és kommentálja a termékeket, és élvezze a különleges ajánlatokat. Természetesen kívánságlistát is készíthet, és megvárhatja, amíg értesítjük, hogy a kedvenc termékének ára csökkent.

Regisztráljon!

Töltse meg a kosarat termékekkel...

7 másodperces ragasztó minden típusú javításhoz

01.09.2022

A 7 másodperces ragasztónak ismertebb piaci neve van, a SpeedyFix névre hallgat, ami lefordítva gyors javítást vagy gyors megoldást jelent. A száraz ragasztó nevét kivételes hatékonyságáról és teljesítményéről kapta, mindössze hét perc alatt működik. Ezt egyedi töltőanyagai és minőségi összetevői teszik lehetővé.

7 másodperces ragasztó minden típusú javításhoz

A piacon a ragasztó egyedi kiszerelésben kapható, ami azt jelenti, hogy egyedi ragasztót vásárolhat, adalékanyagok nélkül. Itt a gyártó minden komolyabb és bonyolultabb javításhoz egy kétrészes rendszer vagy készlet használatát javasolja, amely a ragasztó mellett port is tartalmaz.

Készlet 7 másodperces ragasztóból és két különböző porból

A ragasztó és a por kombinációja további töltőerőt, gyorsabb kötést és erősebb összetartó erőt biztosít. Ezzel a készlettel minden rést, repedést, lyukat és törött alkatrészt kijavíthat és betömhet, hogy a tárgyak visszanyerjék eredeti formájukat. A javított részek, amelyeket korábban ragasztóval töltöttél fel, rövid időn belül tovább erősíthetők vagy javíthatók megjelenésükön, mivel ezek a felületek csiszolhatók, homokfúvással és festéssel is elvégezhetők.

A készletet legjobb hűvös helyen, közvetlen napfénytől védve tartani és tárolni. Az 5 Celsius fokos tárolás jelenti a legkedvezőbb hőmérsékletet, amely biztosítja a készletben lévő összetevők optimális stabilitását.

SpeedyFix ragasztó használata

A 7 másodperces ragasztót sokoldalúra tervezték, mivel különféle anyagokra, például gumira, rézre, acélra, alumíniumra, fára, kerámiára, a legtöbb műanyagra és még sok másra felvihető. 

Ragasztó használata színes por töltőanyagokkal

A készlet két palack ragasztót tartalmaz, egyenként 10 milliliteres. A ragasztón kívül a készlet két különböző színű portöltőt tartalmaz, szürke és fekete színben. A különböző színű porok sokféle alkalmazást tesznek lehetővé, az autó lökhárítójától a motorházig, miközben hőállóak. 

A 7 másodperces por ragasztó nagyon népszerű a felhasználók körében, akik a kerekek repedéseinek, elektronikai eszközök, napszemüvegek és szemüvegek külsejének, háztartási gépek, bútorok és lámpák javítására használják. Használata valójában annyi, ahány különböző tárgy van.

A fekete por töltőanyagot leggyakrabban az azonos fekete színű elemek repedéseinek javítására használják. Egy autóban ezek lehetnek a lökhárító rácsjai, maga a lökhárító, külső tükrök és fényszórókonzolok. Alternatív megoldásként a fekete por töltőanyag használható motorkerékpár-felszereléseken és ruházaton, autókulcsokon, elektromos kapcsolókon, ajtókilincseken, elosztósapkákon és egyebeken is.

A szürke por töltőanyag viszont azokon az elemeken használható az autón és máshol, amelyek a szürke színhez illeszkednek. A szürke por töltőanyagot leggyakrabban a motorházakon és az autó egyes alkatrészein lévő repedések javítására használják, mert itt a szürke színek harmonikusan illeszkednek egymáshoz, ráadásul a ragasztós por hőálló is.

 

 

SpeedyFix

 

 

A 7 másodperces ragasztó legfontosabb előnyei

A SpeedyFix 7 másodperces ragasztó, amely színes por utántöltőkkel van ellátva, felhasználók értékelték annak jellemzőit és előnyeit. Kiemelték, hogy a két részből álló ragasztó- és portöltőanyag-rendszer néhány másodperc alatt megszilárdul, és hihetetlenül erős és tartós kötést képez. További előnye, hogy széleskörűen használható különféle anyagokból készült tárgyakon. Harmadik előnyként közölték, hogy a készlet könnyen használható, a mellékelt használati utasítás áttekínthető, a ragasztási lépések részleten le van írva. A felhasználók arra is felhívták a figyelmet, hogy a készlet költséghatékony, mivel egyrészt megfizethető, másrészt kijavítja az összes repedést, amelyet egyébként másoknak kellene kijavítaniuk, vagy teljesen újat kellene vásárolni, elemet vagy felszerelését.

 

 

Ügyfeleink Európa-szerte szeretnek minket