-10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10 -10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10
LÉPJEN A KAPCSOLATBA info@silux.hu
Minden termék

Üres a garázs. Ne aggódjon, nem voltak tolvajok a munkahelyén :)

Parkoló

Felhasználói fiók

Regisztráljon most!

A regisztrált felhasználók jobban érzik magukat nálunk. Tekintse vissza bármikor korábbi vásárlásait, helyezze járművét a garázsban, értékelje és kommentálja a termékeket, és élvezze a különleges ajánlatokat. Természetesen kívánságlistát is készíthet, és megvárhatja, amíg értesítjük, hogy a kedvenc termékének ára csökkent.

Regisztráljon!

Töltse meg a kosarat termékekkel...

A legjobb Youtube-csatornák autójavítási és karbantartási tippekkel

23.03.2023

Ha autójavítást és karbantartást végez az otthon a garázsban, nemcsak pénzt takaríthat meg, hanem igazán szórakoztató és élvezetes is lehet. Tanulja meg, hogy hogyan lehet egyszerűen megoldani a különböző összetett és nehezéz problémákat. Ezért választottuk ki az öt legnépszerűbb YouTube-csatornát, amelyek a javítási és karbantartási munkákra összpontosítanak a „Csináld magad” szlogen alatt.

A legjobb Youtube-csatornák autójavítási és karbantartási tippekkel

1.    ChrisFix

A ChrisFix nevű YouTube-csatornának megközelítőleg 4,5 millió feliratkozója van, és több mint hatmillióan nézték meg, ezért 2018 végén továbbra is az első számú YouTube-csatorna, amely az autók karbantartásával és javításával kapcsolatos tanácsokat ad. Egy Chris nevű férfi soha nem fedi fel az arcát, de sokan azonnal felismerik a hangját, amint meghallják a videón. Chris nagyon következetesen tesz közzé tíznaponta a videókat. Chris elmondása szerint mindig is az volt a célja, hogy világos, tömör és egyszerű videókat készítsen. Ezek célja, hogy minden néző a klip megtekintése után valóban megjavíthassa a saját autóját. A csatorna számos tippet kínál arra vonatkozóan, hogyan spórolhatunk a járműjavításon, hiszen egyébként az ilyen szolgáltatások meglehetősen drágák. Például, ha új fékekre van szüksége, amelyek 800 dollárba kerülnének az üzletben, Chris elmagyarázza, hogyan és hol vásárolhat fékeket 120 dollárért, miközben bemutatja, hogyan tudja a néző saját maga cserélni azokat néhány általános kéziszerszámmal.

CrisFix

2.    ScottyKilmer

ScottyKilmer autószerelő több mint ötven éves tapasztalattal. YouTube-csatornájának 1,6 millió feliratkozója van. Scotty szívesen büszkélkedik azzal, hogy a csatornáján nincs szponzorált tartalom, ezért őszinte és hiteles tanácsadónak tartják az autók működésével, valamint azok megfelelő javításával és karbantartásával kapcsolatban. Scotty minden nap tölt fel videókat, és egy heti tervet is szabott, amely napról napra különböző tartalmakra van felosztva. Így hétfőnként a nézők saját projektjeit segíti az autón, kedden és pénteken pedig autójavításról tölt fel videókat. Szerdánként és vasárnaponként lehetőséget ad a nézőknek, hogy feltöltsenek egy videót az autójukról, amit aztán valahogyan értékeli az erősségei, gyengeségei és fejlesztési lehetőségei szerint. Csütörtökön és szombaton válaszol a nézők kérdéseire, és egyben objektív véleményt mond egy-egy piacon lévő autómodellről.

3.    EricTheCarGuy

Az EricTheCarGuy Youtube-csatornának körülbelül 1,2 millió feliratkozója van, és több mint 800 videót töltöttek fel. A csatorna adminisztrátora nemcsak a YouTube-on aktív, hanem saját weboldala is van, amelyet rendszeresen frissít. A csatorna a barkácsautójavítás művészetének van szentelve. Minden videó egyedi kategóriákba van sorolva, beleértve: felfüggesztés és kormányzás, elektronikai és motorvideók, automata és kézi sebességváltók, javítási és karbantartási videók, tesztvezetések, cserealkatrészek beszerelése stb.

4.    Ratchets And Wrenches

A Ratchets And Wrenches egy népszerű YouTube-csatorna, körülbelül félmillió feliratkozóval. A csatorna meglehetősen összetett műveletekről és javításokról kínál videókat, mint például szíjcsere, HVAC rendszer javítás, feszítő és vízszivattyú csere, motorjavítás és fejtömítés csere. Sok olyan felhasználó számára, akik nem annyira jártasak a komplex javítások elvégzésében, a csatorna sok hasznos információt kínál a járműkarbantartás terén. A videók tehát az autón végzett részletes munkára, a nedves csiszolásra és polírozásra összpontosítanak. A videók bemutatják a fényszórók helyreállításának helyes módját, a karcok szerszám nélküli javítását, a króm tisztítását, polírozását, és nem utolsósorban a műanyag lökhárító burkolat festését.

5.    Sweet Project Cars

A Sweet Project Cars Youtube csatornának jelenleg mintegy 200 ezer feliratkozója van. A projektben többen vesznek részt, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek autószerelő műhelyekben. Céljuk, hogy a lehető legtöbb módszert bemutassák, hogyan takaríthatnak meg pénzt a járműtulajdonosok a megfizethetőbb cserealkatrészek vásárlásán, és hogyan oldhatják meg maguk a javításokat és karbantartásokat. A felvételek témái eltérőek; a bőr autósülésen lévő lyuk javításától és a légkondicionáló sérült gombjainak javításától kezdve a legjobb könnyűfém keréktárcsák tisztítószerének használatáig és a fényszórók cseréjéig. A klipek nagy része a rozsdásodás megelőzésére szolgáló megelőző karbantartáshoz ad tanácsot.

Ügyfeleink Európa-szerte szeretnek minket