-10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10 -10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10
LÉPJEN A KAPCSOLATBA info@silux.hu
Minden termék

Üres a garázs. Ne aggódjon, nem voltak tolvajok a munkahelyén :)

Parkoló

Felhasználói fiók

Regisztráljon most!

A regisztrált felhasználók jobban érzik magukat nálunk. Tekintse vissza bármikor korábbi vásárlásait, helyezze járművét a garázsban, értékelje és kommentálja a termékeket, és élvezze a különleges ajánlatokat. Természetesen kívánságlistát is készíthet, és megvárhatja, amíg értesítjük, hogy a kedvenc termékének ára csökkent.

Regisztráljon!

Töltse meg a kosarat termékekkel...

Csapatunk

A cég kezdetei 2009-ig nyúlnak vissza, mégpedig azzal az ötlettel, hogy autóalkatrészeket, különösen autófényszórókat kínáljon és értékesítsen. Az ötlet hivatalosan 2009-ben valósult meg és alakult meg társaságként, kft. formájában. Tulajdonképpen azt mondhatjuk, hogy egy "otthoni, garázsos" cég volt, egy egyéni vállalkozóval. Idővel a kínálat szinte az összes autóalkatrészre bővült.

2010-ben kemény munka, sok álmatlan éjszaka, szabadidő feladása után fontos lépés történt, nevezetesen a cég költöztetése otthonról vipavai üzlethelyiségbe, ahol kis csapatként sikeresen leküzdöttünk minden akadályt, tanultunk és a jobb és minél több elégedett ügyfél felé törekedtünk. A 2013-as év végén ajdovščinai üzlethelyiségbe költöztünk, ezt követően a 2014 ben is bővült csapatunk, amely nap mint nap arra törekszik, hogy a teljes folyamatot - a weboldal , a rendelés, adminisztráció és az áruk végső kiszállítása a vásárlókhoz - úgy történjen ahogy kell. 2019 elején költöztünk Postojnára.A nagyobb üzlethelyiségek vásárlása több termék tárolását tette lehetővé, ami rövidebb szállítási határidőt jelent. Jelentősen megnöveltük az irodaterületet is, ami lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsabban toborozhassunk, és még több piacra terjeszkedjünk.

A Silux Group számokban kifejezve:

 • több mint 25 000 vásárlás havonta,
 • minden munkanapon több mint 1000 csomagot
 • 900 + > napi hívások
 • Több mint 134 000+ autóalkatrész

2014-ben beléptünk a horvát piacra januárban (www.silux.hr), áprilisban pedig az olasz piacra (www. silux-auto.it). Ugyanezen év azonos hónapjában családi vállalkozásként SUBAN d.o.o. korlátolt felelősségű társasággá alakultunk. 2015-ben a szerb piacra is beléptünk (www.silux.rs). 2016-ban tevékenységünket kiterjesztettük a német (www.silux.de) és az osztrák piacokra (www.silux.at). 2019-ben beléptünk a boszniai piacra (www.silux.ba).

Különösen büszkék vagyunk az elnyert díjakra is, nevezetesen 2012-ben megkaptuk az Év online kiskereskedője díjat (megbízható kiskereskedő), 2013-ban pedig az auto- moto/sport (spletnitrgovecleta.si), 2014 szeptemberében a 3. helynek örültünk a WEBSI versenyen, és ugyanebben az évben novemberben megnyertük az auto-moto kategóriát második éve (spletnitrgovecleta.si).2013-ban megnyertük az auto-moto/sport kategóriát (spletnitrgovecleta.si), 2014-ben szeptemberben. örültünk a 3. helynek a WEBSI versenyen, és ugyanazon év novemberében megnyertük az auto-motot kategória második éve (spletnitrgovecleta.si). 2017-ben úgy döntöttünk, hogy különböző típusú sportokat szponzorálunk. Új weboldalunkon www.siluxsport.si megtekintheti, hogy mely sportágakat támogatjuk. Ha ismersz valakit, akinek ez jól jönne, vagy ha egy bizonyos sportágban találod magad, írj nekünk!

 • SILUX üzlethelyiség.
 • SILUX csapat dolgozik.
 • SILUX csapat dolgozik.
 • SILUX csapat dolgozik.
 • SILUX csomagok kézbesítésre készen.
 • SILUX iroda Szerbiában.
 • SILUX iroda Szerbiában.
 • SILUX iroda Szerbiában.

Ügyfeleink Európa-szerte szeretnek minket