-10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10 -10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10
LÉPJEN A KAPCSOLATBA info@silux.hu
Minden termék

Üres a garázs. Ne aggódjon, nem voltak tolvajok a munkahelyén :)

Parkoló

Felhasználói fiók

Regisztráljon most!

A regisztrált felhasználók jobban érzik magukat nálunk. Tekintse vissza bármikor korábbi vásárlásait, helyezze járművét a garázsban, értékelje és kommentálja a termékeket, és élvezze a különleges ajánlatokat. Természetesen kívánságlistát is készíthet, és megvárhatja, amíg értesítjük, hogy a kedvenc termékének ára csökkent.

Regisztráljon!

Töltse meg a kosarat termékekkel...

Fizetési módok

Fizetési módok

A SILUX online áruház a következő fizetési módokat teszi lehetővé:

  • Készpénz átvételkor maximum 25.000 Ft (+990 Ft jutalék)
  • Fizetés az online áruház folyószámlájára (előlegszámlás fizetés, a rendelés feldolgozása további 1 munkanapot vesz igénybe, fizetés függő),
  • Fizetés Paypal-on keresztül (+8,00% jutalék),
  • Fizetés hitelkártyával a Stripe felülettel, amely gondoskodik a biztonságos tranzakciókról.

Árlista

Az árak a megrendelés pillanatában érvényesek és nem rendelkeznek jövőbeli érvényesség.

Az árak a fenti fizetési módokkal történő fizetés esetén érvényesek. Annak ellenére, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legfrissebb és legpontosabb információkat nyújtsuk, előfordulhat, hogy az árinformáció téves. Ebben az esetben, illetve abban az esetben, ha a megrendelés feldolgozása során az áru ára megváltozik, a szolgáltató lehetővé teszi a vevő számára, hogy elálljon a vásárlástól, és egyúttal olyan megoldást ajánl fel a vevőnek, amely kölcsönösen kielégítő.

Az adásvételi szerződés a szolgáltató és a vevő között, akkor jön létre, amikor a szolgáltató visszaigazolja a megrendelést (a vevő e-mailt kap a Megrendelés visszaigazolva állapotáról). Ettől a pillanattól kezdve minden ár és egyéb feltétel rögzített, és mind a szolgáltatóra, mind a vevőre vonatkozik.

Ügyfeleink Európa-szerte szeretnek minket