-10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10 -10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10
LÉPJEN A KAPCSOLATBA info@silux.hu
Minden termék

Üres a garázs. Ne aggódjon, nem voltak tolvajok a munkahelyén :)

Parkoló

Felhasználói fiók

Regisztráljon most!

A regisztrált felhasználók jobban érzik magukat nálunk. Tekintse vissza bármikor korábbi vásárlásait, helyezze járművét a garázsban, értékelje és kommentálja a termékeket, és élvezze a különleges ajánlatokat. Természetesen kívánságlistát is készíthet, és megvárhatja, amíg értesítjük, hogy a kedvenc termékének ára csökkent.

Regisztráljon!

Töltse meg a kosarat termékekkel...

Úgy nézünk az irányra, mintha a kocsiban ülnénk. Pl.: a bal sárvédő a vezető sárvé dője,
a jobb oldali az utas sárvédője.

A termékválasztékot a főoldalon tekintheti meg. 8 főrészre oszthatók: lámpák, tükrök, karosszéria, üvegek, hűtőrendszerek, motor, alváz/hajtás és végül a tartozékok. Az egyes főcí mek alatt egy sor kategória található , amelyek közül választhat. Javasoljuk, hogy használja járműválasztónkat. Úgy működik, hogy egyszerűen megjelöli
a járműmárkáját, modelljét és évszámát, és már böngészhet az online áruházban. Csak olyan tételek jelennek meg, amelyek megfelelnek az Ön járművére vonatkozó krité riumoknak. A keresővel is segíthet magán, először bejelöli, hogy mit keres (fő rovatok), majd hozzá adja a kívánt terméket: ""pl. fényszóró , lökhárító , majd a márkát és modellt.
Maga a kereső úgy van adaptálva, hogy folyamatosan ellenőrzi a cikk meglétének lehetőségét.

Személyes átvételt és visszaküldést nem vállalunk. A silux.hu oldalon az online értékesítésre helyezzük a hangsúlyt,
és ügyfeleinknek is ajánljuk.

Az online rendelések feldolgozása során a következő állapotok kerülnek megállapításra:

Amelyre rá kell kattintania. Ez egy példa,"amikor először vásárol anélkül, hogy regisztrálna a vásárlási folyamat során (kosár)","ehhez pedig megerősítésre van szükségünk, hogy ez jogi személy.

  • Várakozása vásárlás visszaigazolására. tt szükségünk van az Ön megerősítésére, hogy valóban megvásárolja a rendelést. Megerősítő linket küldtünk az Ön e-mail címére.
  • Megrendelve. A termékeket a beszerzőtöl rendelték meg, és hamarosan raktáron vannak. Hamarosan kiszállításra számíthat (lásd a szállítási határidőket)
  • Elküldve/Befejezve. A termékeket elküldtük az Ön címére. 1 munkanapon belül várható a kézbesítés.
  • Megszakítva. Megrendelését mi (elfogyott) vagy Ön törölte.

Egyszerűen helyezze vissza a csomagot az eredeti dobozba, rögzítse megfelelően, és csomagolja össze a visszaküldési űrla a következő címre: Suban d.o.o, CSLK, 1004 Budapest. Azt is fel kell tüntetni a számlán, hogy a térmék cseréjét vagy a termék visszatérítését kívánja-e. Az IBAN hozzáadásával a pénzt a csomag kézhezvételétől számított néhány napon belül visszautaljuk Önnek.

 

Töltse ki az űrlapot, és csatolja/nyomtassa ki. A terméket ezután visszaküldheti és küldje vissza a Suban d.o.o, CSLK, 1004 Budapest. címre, és küldünk egy újat.

Kérjük, hogy a küldemény átvételekor ellenőrizze, hogy a csomag láthatóan sérült-e. Ebben az esetben először vegye fel a kapcsolatot a csomagot Önnek kézbesítő futárral, majd értesíts minket is. Ha a csomag tartalma sérült, kérjük, készítsen képet a sérült termékről és küldje el nekünk a info@silux.hu e-mail címre, legkésőbb a kézhezvé teltől számított 24 órán belül. A terméket a lehető legrövidebb időn belül, további költségek nélkül kicseréljük Önnek.

Minden szállítási dátum tájékoztató jellegű*, és magára a termékre van nyomtatva.

*Rendkívüli esetek is előfordulhatnak, amikor az árut egy meghatározott határidőn belül nem szállítják ki, ebben az esetben a vásárlót is tájékoztatjuk erről. Minden szállítási idő munkanapokra vonatkozik, szombatokat és vasárnapokat, és ünnepnapokat nem tartalmazza. Suban d.o.o. nem vállal felelősséget a szállítók/fuvarozók késéséért, a szállítási szolgáltatások késéséért (DPD, Posta HU), műszaki hibákért (a raktárban nem megfelelően kezelt készlet vagy a szállító raktárában), és egyéb más tényezők...

Itt kérheti az elfelejtett jelszót, csak az e-mail címre lesz szüksége, amit a regisztráció során használt. E-mail címére megkapja a jelszó beállítási információkat. Ezt követően létrehozhat egy új jelszót.

Minden új felhasználónak szüksége van egy e-mail címre a regisztrációhoz, amelyre aktiváló kódot küldünk. A kód saját megerősítése után megadhatja adatait a kiszállításhoz/fizetéshez Minden adatnak helyesnek kell lennie, ellenkező esetben a csomag kézbesítésével és az elfelejtett jelszó elküldésével problémák adódhatnak. Abban az esetben, ha nem kap aktiválókódot tartalmazó e-mailt, először ellenőrizze, hogy van-e a kéretlen levelei között (spam levél).

A legtöbb cikknél magukban a tulajdonságokban van egy minőségi betű, ami magának a minőségnek az osztályát jelenti.

A ritka tulajdonságok a következőkre oszlanak:
O - Eredeti alkatrész (OE), amely az eredeti felszerelés részét képezi, amelyet a jármű gyártóján vagy hivatalos importőrén keresztül forgalmaznak. (maga a termék módosítása vagy adaptálása nem szükséges a telepítéshez/beszereléshez).
Q - Eredeti alkatrész (OEM/OES), amelyet a gyártó gyártott a járművek gyártás vonalraszánt eredeti alkatrészekből (magának a terméknek nincs szükség módosítására vagy adaptálására a telepítéshez/beszereléshez).
PC - Olyan alkatrész, amely ugyanolyan minőségű, mint a járművek gyártása során használt alkatrészek. Ezek az alkatrészek további minőségi tanúsítványokkal rendelkeznek,amelyeket a következő intézmények bocsátottak ki: Centro Zaragoza, Thatcham vagy.
TĂśV Rheinland. (a beszerelés/beszerelés nem igényli magának a terméknek a módosítását vagy adaptálását).
PJ - A járműsor gyártásánál használt alkatrészekkel azonos minőségű cserealkatrész.Az alkatré szt a szá llí tó (forgalmazó ) kifejezetten ajá nlja.
P - A gyártás vonalon használt alkatrészekkel azonos minősé gű cserealkatrész.
ZJ - Kiváló minőségű utángyártott alkatrész. (a beépítéshez/beszereléshez magának a terméknek a módosítása vagy adaptálása szükséges).
Z - Maradék utángyártott alkatrészek. (a telepítés/beszerelés további módosítást vagy magának a terméknek a testreszabását igényli).

Ha az utánvétes fizetést választotta,A futár házhoz szállítja a csomagot,akinek a megrendelt termékért is fizet. Már kiválasztotta az előszámlás fizetést/PayPal-on keresztüli fizetést, A futár utánvét nélkül szállítja ki Önnek a csomagot.

A szállítási költségek leírása a Szállítási ár oldalon található.

A megrendelés áttekintése után e-postai címére automatikusan kiküldjük az előszámlát.

Ügyfeleink Európa-szerte szeretnek minket