-10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10 -10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10
LÉPJEN A KAPCSOLATBA info@silux.hu
Minden termék

Üres a garázs. Ne aggódjon, nem voltak tolvajok a munkahelyén :)

Parkoló

Felhasználói fiók

Regisztráljon most!

A regisztrált felhasználók jobban érzik magukat nálunk. Tekintse vissza bármikor korábbi vásárlásait, helyezze járművét a garázsban, értékelje és kommentálja a termékeket, és élvezze a különleges ajánlatokat. Természetesen kívánságlistát is készíthet, és megvárhatja, amíg értesítjük, hogy a kedvenc termékének ára csökkent.

Regisztráljon!

Töltse meg a kosarat termékekkel...

Ae

Ae
Az AE márkát 1968-ban alapították. Több mint 35 évvel ezelőtti megalakulása óta az AE a motoralkatrészek legszélesebb választékát fejlesztette ki.
Az AE meghatározza azon motoralkatrészek abszolút kiválóságát, amelyek megfelelnek és gyakran meg is haladják a jármű- és motorgyártók által támasztott szigorú, magas követelményeket. Az AE világszerte a minőségi motorcserealkatrészek vezető márkájaként ismert.
Az AE Engine termékcsalád dugattyúkat, dugattyúgyűrűket, csapágyakat, szelepeket és kiegészítő termékeket, például szíjakat tartalmaz. Bizonyított szakértelemmel büszkélkedhetnek a tervezés és az eredeti berendezések és alrendszerek gyártása terén a világ legnagyobb autógyártói között.

Izdelki Ae so v naslednjih kategorijah:

Ügyfeleink Európa-szerte szeretnek minket