-10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10 -10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10
LÉPJEN A KAPCSOLATBA info@silux.hu
Minden termék

Üres a garázs. Ne aggódjon, nem voltak tolvajok a munkahelyén :)

Parkoló

Felhasználói fiók

Regisztráljon most!

A regisztrált felhasználók jobban érzik magukat nálunk. Tekintse vissza bármikor korábbi vásárlásait, helyezze járművét a garázsban, értékelje és kommentálja a termékeket, és élvezze a különleges ajánlatokat. Természetesen kívánságlistát is készíthet, és megvárhatja, amíg értesítjük, hogy a kedvenc termékének ára csökkent.

Regisztráljon!

Töltse meg a kosarat termékekkel...

Airstal

Airstal
Az Airstal egy dán szakértők által 2004 augusztusában alapított cég. Lengyelország központjában található, személygépkocsik, teherautók, buszok, mezőgazdasági és ipari gépek kompresszorainak gyártására és értékesítésére, valamint nehézgépekhez való indítók és generátorok gyártására és értékesítésére specializálódott. 2004 novembere óta az APRA (Automotive Parts Manufacturers Association) tagja.
Piaci fennállásuk tíz éve alatt sikerült Európa egyik vezetőjévé válniuk a kompresszorok feldolgozása és értékesítése terén. Magas minőséggel és széles programkínálattal biztosak abban, hogy a váltóáramú kompresszorok és a forgó elektronika terén minden esetben segítségére lehetnek. Ez idő alatt a különféle kompresszorok egész sorát (több mint 3000) sikerült kifejleszteniük, amelyek több mint 20 000 járműmodellbe telepíthetők. Felhasználóbarát weboldalukon bárki megkeresheti a számára szükséges kompresszort járműve vagy OEM referenciája alapján.
Minden utángyártott kompresszorukat megfelelő mennyiségű PAG-olajjal szállítják, hogy biztosítsák az AC rendszer hosszú élettartamát. Limitált kiadású olajukat Shrive-ben (Texas) állítják elő, amely Észak-Amerika legnagyobb autóolaj-szállítója.
2006-ban megszerezték az ISO 9001 tanúsítványt . A végrehajtott eljárások, a részletekre való odafigyelés és ami a legfontosabb, a legmagasabb minőség lehetővé teszi számukra, hogy 2 év garanciát vállaljanak utángyártott termékeikre.

Ügyfeleink Európa-szerte szeretnek minket