-10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10 -10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10
LÉPJEN A KAPCSOLATBA info@silux.hu
Minden termék

Üres a garázs. Ne aggódjon, nem voltak tolvajok a munkahelyén :)

Parkoló

Felhasználói fiók

Regisztráljon most!

A regisztrált felhasználók jobban érzik magukat nálunk. Tekintse vissza bármikor korábbi vásárlásait, helyezze járművét a garázsban, értékelje és kommentálja a termékeket, és élvezze a különleges ajánlatokat. Természetesen kívánságlistát is készíthet, és megvárhatja, amíg értesítjük, hogy a kedvenc termékének ára csökkent.

Regisztráljon!

Töltse meg a kosarat termékekkel...

Airtex

Airtex
Az Egyesült Államokban alapított Airtex több mint 75 éve van jelen az autóalkatrészek piacán. A cég neve arra utal, hogy termékeiknek valószínűleg köze van a levegőhöz, ami nem egészen igaz. A kínálatukban szereplő fő termékek inkább az üzemanyaghoz kapcsolódnak, nem a szellőzéshez. A kínálatukban megtalálhatók az üzemanyag-ellátó rendszerek elektromos és mechanikus elemei, amelyek között tartályok, elektromos és mechanikus üzemanyag-szivattyúk, valamint vízszivattyúk és hasonló termékek szerepelnek. A vízszivattyúk az Airtex termékcsalád fontos részét képezik, ahogy ezek az elemek is fontosak acélló karosszériája alatt.
A karosszéria biztonságos védelme alatt fontos, hogy az autó kulcselemei a lehető legkiválóbb minőségűek és megbízhatóbbak legyenek, aminek vonatkoznia kell a vízszivattyúkra, valamint az összes többi létfontosságú „szervre” a motorháztető alatt. A vízszivattyúk biztosítják a motor hűtésére használt víz szabad áramlását, ami azt jelenti, hogy a szivattyúnak mindig optimális állapotban kell lennie, ha nem akarjuk túlterhelni és túlmelegíteni a motort. Ugyanez vonatkozik a rendszer többi elemére is. Az Airtex cég biztosít bennünket, hogy ilyen kellemetlenségek nem fordulnak elő. Termékeikkel gondtalanok lehetünk, ha természetesen betartjuk a gyártó utasításait, ajánlásait, és rendszeresen elvégezzük a szükséges ellenőrzéseket.

Izdelki Airtex so v naslednjih kategorijah:

Ügyfeleink Európa-szerte szeretnek minket