-10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10 -10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10
LÉPJEN A KAPCSOLATBA info@silux.hu
Minden termék

Üres a garázs. Ne aggódjon, nem voltak tolvajok a munkahelyén :)

Parkoló

Felhasználói fiók

Regisztráljon most!

A regisztrált felhasználók jobban érzik magukat nálunk. Tekintse vissza bármikor korábbi vásárlásait, helyezze járművét a garázsban, értékelje és kommentálja a termékeket, és élvezze a különleges ajánlatokat. Természetesen kívánságlistát is készíthet, és megvárhatja, amíg értesítjük, hogy a kedvenc termékének ára csökkent.

Regisztráljon!

Töltse meg a kosarat termékekkel...

Ajusa

Ajusa

Az Ajusa-nál az első tömítést még 1972-ben gyártották. A mai napig modern nemzetközi vállalattá nőtte ki magát, amely motoralkatrészek széles választékát kínálja személygépkocsikhoz, könnyű haszongépjárművekhez, nehéz haszongépjárművekhez és mezőgazdasági járművekhez.

Az Ajusa digitális katalógusa több mint 100 000 terméket kínál, és folyamatosan frissül. Kétévente nyomtatott katalógust is adnak ki. Ebben olyan motoralkatrészeket kínálnak, mint: tömítéskészletek, vezérműtengelyek, motorfejek, motorfejcsavarok stb.

A cég képzett szakembergárdája biztosítja a legújabb technológiák és eszközök alkalmazását. Termelésük modern gépekkel van felszerelve, hiszen minden termékükben a magas minőségi követelményekre törekszenek.

Hogy lépést tartanak a korral, azt az is bizonyítja, hogy a cég a közelmúltban indította útjára Ajusa Mobile alkalmazását, ahol videókat kínálnak az egyes termékek összeállításáról, műszaki beszámolókat, 360°-os fotókat, híreket és egyebeket.

Izdelki Ajusa so v naslednjih kategorijah:

Ügyfeleink Európa-szerte szeretnek minket