-10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10 -10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10
LÉPJEN A KAPCSOLATBA info@silux.hu
Minden termék

Üres a garázs. Ne aggódjon, nem voltak tolvajok a munkahelyén :)

Parkoló

Felhasználói fiók

Regisztráljon most!

A regisztrált felhasználók jobban érzik magukat nálunk. Tekintse vissza bármikor korábbi vásárlásait, helyezze járművét a garázsban, értékelje és kommentálja a termékeket, és élvezze a különleges ajánlatokat. Természetesen kívánságlistát is készíthet, és megvárhatja, amíg értesítjük, hogy a kedvenc termékének ára csökkent.

Regisztráljon!

Töltse meg a kosarat termékekkel...

Akyga

Akyga

Folyamatosan frissíti és bővíti a termékeket, az Akgya a digitális és multimédiás technológiák kreatív fejlődésének szinonimája. Termékeik a legújabb technológiával készülnek, és vonzó áron kínálják őket. A kínálat több mint 420 terméket tartalmaz 20 kategóriában.

Mindegyik terméknél biztosítják a funkcionalitást, valamint az egyedi stílust és esztétikát. A gyártás során végzett minőségellenőrzésekkel hosszú élettartamot és megbízhatóságot érnek el a termékek használata során.

A vállalat büszke arra, hogy gondoskodik a környezetről. A GreenAkgya belső projekten belül a végfelhasználók számára is megfigyelhető folyamatot terveztek. Lehetőség szerint barna csomagolásba csomagolják ökonyomtatással a termékeiket. Ugyanakkor ügyelnek arra, hogy a csomagolás működőképes legyen, és már a megjelenésen is látszik, melyik termék van benne.

Egyszerű, elegáns, környezetbarát – ezek a GreenAkgya projekt fő értékei.

Ügyfeleink Európa-szerte szeretnek minket