-10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10 -10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10
LÉPJEN A KAPCSOLATBA info@silux.hu
Minden termék

Üres a garázs. Ne aggódjon, nem voltak tolvajok a munkahelyén :)

Parkoló

Felhasználói fiók

Regisztráljon most!

A regisztrált felhasználók jobban érzik magukat nálunk. Tekintse vissza bármikor korábbi vásárlásait, helyezze járművét a garázsban, értékelje és kommentálja a termékeket, és élvezze a különleges ajánlatokat. Természetesen kívánságlistát is készíthet, és megvárhatja, amíg értesítjük, hogy a kedvenc termékének ára csökkent.

Regisztráljon!

Töltse meg a kosarat termékekkel...

AL

AL
Az Automotive Lighting 1999-ben alakult Magneti Marelli és Robert Bosch vegyesvállalataként. Lehetőség volt két cég világítástechnikai tudásának ötvözésére több éves tapasztalattal.
Az Automotive Lighting külső autóvilágítást fejleszt, gyárt és szállít, és az egyik vezető nemzetközi vállalat ebben az iparágban. Ügyfeleik mind olyan ismert autógyártók, mint az Audi, Honda, Porsche, Renault stb. Fókuszban a professzionális projekt- és folyamatszakértelem, a hatékonyság és az innovatív világítástechnika, valamint a megbízható minőségi termékek biztosítása áll.
Kifejlesztették a Xenon fényszórókat, a dinamikus körbefutó fényszórókat és az első LED-es fényszórókat , és ők voltak az első cég, amely sorozatban vezette be ezeket a piacon. Megoldásaik biztosítják a nappali fényviszonyokat a járművezetők és a gyalogosok számára a nap huszonnégy órájában.
A 4 különböző kontinensen 24 telephellyel rendelkező Automotive Lighting a világ egyedi és fejlett megoldásai mögött áll az autók külső világításának területén. A szokatlan dizájnt és az innovatív technológiát a legmagasabb minőségi szabványokkal ötvözik, és gazdaságos megoldásokat kínálnak. Folyamatosan törekednek arra, hogy a vezetést kényelmesebbé és biztonságosabbá tegyék minden közlekedő számára, nappal és éjszaka egyaránt. Az Automotiv Lighting azt a feladatot tűzte ki maga elé, hogy több fényt vigyen az életébe.

Ügyfeleink Európa-szerte szeretnek minket