-10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10 -10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10
LÉPJEN A KAPCSOLATBA info@silux.hu
Minden termék

Üres a garázs. Ne aggódjon, nem voltak tolvajok a munkahelyén :)

Parkoló

Felhasználói fiók

Regisztráljon most!

A regisztrált felhasználók jobban érzik magukat nálunk. Tekintse vissza bármikor korábbi vásárlásait, helyezze járművét a garázsban, értékelje és kommentálja a termékeket, és élvezze a különleges ajánlatokat. Természetesen kívánságlistát is készíthet, és megvárhatja, amíg értesítjük, hogy a kedvenc termékének ára csökkent.

Regisztráljon!

Töltse meg a kosarat termékekkel...

Alkar

Alkar
Az Alkar 1968-ban alakult. Az oldalsó tükrök és világítások vezető európai gyártója és forgalmazója a független autóipari utópiac számára. A világ 78 országában, három kontinensen vannak jelen, két termékkatalógusukban több mint 15 000 különböző termék szerepel. A meglévő európai autópiac igényeinek 98%-át fedezni tudják.
Sokan azt állítják, hogy ők a legjobb partner, akit az ügyfelek választhatnak, hogy szembenézzenek a piac új kihívásaival (a biztosítótársaságok hozzáférése az IAM-hez, a hivatalos kereskedők versenye stb.)
Két 20 000 m2-es és 5 000 m2-es raktárral, valamint 850 000 darabos raktárkészlettel biztosítják, hogy a vásárlók a rendelésük legalább 95%-át megkapják. Két gyárban, Kínában és Portugáliában 110 dolgozót foglalkoztatnak, és évente 1,5 millió darabot gyártanak. Többet tudnak termékeikről, mint versenytársaik, mert szorgalmasan ellenőrzik a termékeket és magasabb szintű műszaki ismeretekkel rendelkeznek. Öt technikussal, egy laboratóriummal és minden szükséges technikai eszközzel és felszereléssel rendelkeznek. Ők az egyetlen olyan szereplők az utópiacon, akik minden terméket homologizálnak és tanúsítanak.

Ügyfeleink Európa-szerte szeretnek minket