-10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10 -10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10
LÉPJEN A KAPCSOLATBA info@silux.hu
Minden termék

Üres a garázs. Ne aggódjon, nem voltak tolvajok a munkahelyén :)

Parkoló

Felhasználói fiók

Regisztráljon most!

A regisztrált felhasználók jobban érzik magukat nálunk. Tekintse vissza bármikor korábbi vásárlásait, helyezze járművét a garázsban, értékelje és kommentálja a termékeket, és élvezze a különleges ajánlatokat. Természetesen kívánságlistát is készíthet, és megvárhatja, amíg értesítjük, hogy a kedvenc termékének ára csökkent.

Regisztráljon!

Töltse meg a kosarat termékekkel...

Aral

Aral
Az ARAL a minőségi személygépkocsik, teherautók motorolajai, sebességváltó-motorolajai, zsírjai és üzemanyagai német szinonimája, ezért sok autógyártó ezt ajánlja első számú választásnak autómárkájához. A benzinkutak Németországban és Luxemburgban vannak, korábban Nyugat- és Közép-Európa legtöbb országában használták őket. A BP az Aral márka (korábban Veba Öl) tulajdonosa. A márkát 1924-ben vezették be, és a német "Aromaten" és "Aliphaten" szavak portékája, amelyek a benzinben található aromás és alifás vegyületekre utalnak.
Az Aral különféle termékeket kínál kőolajszármazékokból. A klasszikus benzin, dízel üzemanyag és kenőanyagok mellett van még földgáz, cseppfolyósított kőolajgáz, például propán vagy bután, folyékony és gáz halmazállapotú hidrogén és fűtőolaj. Számos Aral benzinkút szélesebb termékválasztékot kínál, gyakran bisztrókat is. Ezen kívül autómosót is biztosítanak a gépjárművek külső és belső tisztításához. Az Aral szlogenje: "Alles super".
A minőségi Aral szintetikus motorolaj kiváló kenési tulajdonságokkal rendelkezik a fejlett Aral Synth technológiának köszönhetően, meghosszabbítja a részecskeszűrő élettartamát és akár 50 000 kilométeres olajcsere intervallumot tesz lehetővé. Az Aral "Low SAPS" technológia a részecskeszűrő optimális teljesítményéhez, kiváló kenési tulajdonságokhoz minden körülmények között, hatékony és helyes motorműködést tesz lehetővé, megakadályozza a káros üledékek és szennyeződések felhalmozódását, minden benzin- és dízelmotorhoz alkalmas, csökkenti az üzemanyag- és olajfogyasztást fogyasztás, csökkenti a káros kipufogógáz-kibocsátást, alkalmas meghosszabbított olajcsere intervallumú járművekhez. Az Aral motorolajat az Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Seat, Škoda, Smart, VW járművek gyártói ajánlják.

Izdelki Aral so v naslednjih kategorijah:

Ügyfeleink Európa-szerte szeretnek minket