-10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10 -10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10
LÉPJEN A KAPCSOLATBA info@silux.hu
Minden termék

Üres a garázs. Ne aggódjon, nem voltak tolvajok a munkahelyén :)

Parkoló

Felhasználói fiók

Regisztráljon most!

A regisztrált felhasználók jobban érzik magukat nálunk. Tekintse vissza bármikor korábbi vásárlásait, helyezze járművét a garázsban, értékelje és kommentálja a termékeket, és élvezze a különleges ajánlatokat. Természetesen kívánságlistát is készíthet, és megvárhatja, amíg értesítjük, hogy a kedvenc termékének ára csökkent.

Regisztráljon!

Töltse meg a kosarat termékekkel...

Szállítási árlista

Az online áruházunkban és telefonon, e-mailben stb. rendelt árukat a lehető legrövidebb időn belül kiküldjük. A megrendelt termékek minél gyorsabb kiszállítása érdekében mindig a legoptimálisabb útvonalat választjuk. Szállítási partnerünknél, a GLSnél már másnapra számíthat a kézbesítésre. Ha a kézbesítés időpontjában nem tartózkodik a megadott címen, felhívják Önt, és egyeztetnek az új szállítási időpontban.

Szállítási költség

Postaköltség / Terméktípus Ár
Könnyűbb csomag (törlők, izzók, irányjelzők, szűrők, köpenyek, gyújtógyertyák, antennák stb.) 1990 Ft
Standard csomag (fényszórók, tükrök , hátsó lámpák stb.) 3990 Ft
Nehezebb csomag (kuplungok, lökhárítók, burkolatok és hasonlók) 39990 Ft

Az egyes termékek megtekintésekor pontosan értesül arról, hogy a cikk könnyebb, szabványos vagy nehezebb csomagnak felel meg.
Minden szállítási költség ill. A csomagolási költségek a vásárlás során kerülnek kiszámításra és a vásárlási megrendelésben/számlán jelennek meg.

Az online rendelés minimális értéke 3500 Ft lehet.

További termékeket rendelt? Ha valamelyik megrendelt termék kiszállítása tovább tart, a szállítási díjat csak az első szállítmányra számítjuk fel.

Ingyenes szállítás

Kiegészítők: Egyes termékekhez ingyenes kiszállítást biztosítunk, amely egyértelműen* meg van jelölve az üzlet katalógusában. Ha az ingyenes kiszállítással rendelkező terméken kívül más terméket is rendel, a kiszállítás továbbra is ingyenes. Az ingyenes szállítás csak az online vásárlásokra vonatkozik!

*ingyenes szállítás szimbólum

További hasznos információk:

Ha több terméket rendelnek, és néhány termék szállítási ideje hosszabb, általában a raktáron lévő termékeket szállítják ki. azonnal, a többiek, amint elérhetőek. Bármilyen szállítási költség csak az első küldeményre kerül felszámításra, a további küldemények esetében pedig mi álljuk a szállítási költséget.

Kézbesítés bárhová – reggel

Partnerünk általában a reggeli órákban kézbesíti a csomagokat a megrendeléskor megadott címre. Különböző szállítási címeket adhat hozzá profiljához. Általában, ha nem tudják elérni Önt, hívják Önt az Ön telefonszámán, hogy átütemezzék a szállítást (talán a helyszínre).

Szállítmány állapota

Címzett: küldeményének aktuális állapotáról írjon nekünk a info@silux.hu, ahol megadjuk csomagja számát. Ezt követően megadhatja csomagja számát, és ellenőrizheti csomagja állapotát/megérkezését. Bármilyen részletes információval, problémával kapcsolatban lépjen kapcsoltaba a Magyar Posta ügyfélszolgálatával.

Ügyfeleink Európa-szerte szeretnek minket