-10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10 -10% kedvezmény! Kuponkód: SLX10
LÉPJEN A KAPCSOLATBA info@silux.hu
Minden termék

Üres a garázs. Ne aggódjon, nem voltak tolvajok a munkahelyén :)

Parkoló

Felhasználói fiók

Regisztráljon most!

A regisztrált felhasználók jobban érzik magukat nálunk. Tekintse vissza bármikor korábbi vásárlásait, helyezze járművét a garázsban, értékelje és kommentálja a termékeket, és élvezze a különleges ajánlatokat. Természetesen kívánságlistát is készíthet, és megvárhatja, amíg értesítjük, hogy a kedvenc termékének ára csökkent.

Regisztráljon!

Töltse meg a kosarat termékekkel...

Visbella

SpeedyFix - 7 másodperces ragasztó minden típusú javításhoz

Második ragasztók

SpeedyFix - 7 másodperces ragasztó minden típusú javításhoz

A SpeedyFix egy száraz gyorsragasztó, amely egyedülálló összetevőivel és töltőanyagaival szinte bármit rögzít. A repedések, lyukak, törött részek, hézagok mindössze 7-15 másodperc alatt javíthatók. Szinte bármire használható: fém, acél, műanyag, fa, gumi, kerámia stb. A 7 másodperces por ragasztó n ... Olvass tovább

 • Gyártó
 • Termékkód
  ID: 4698508 (Speedyfix7)
 • A csomag tartalmaz
  • 1 x 10 ml fekete por
  • 1 x 10 ml szürke por
  • 2x 10ml ragasztó
  • 1x kesztyű
  • 1x kés
  • 1x csatlakozó
  • 1x nyomócsap
 • Óvintézkedések
  • Kerülje a szembe jutást.
  • Kerülje a gőzök belélegzését.
  • Kezelés után alaposan mossa le.
 • Előnyök és funkciók
  • Erős összetartó erő
  • Gyors megerősítés (másodperceken belül)
  • Széleskörű használat
  • Egyszerű kezelés
  • A termék tanúsítvánnyal rendelkezik (TUV, CE, SGS, BSCI)
 • Akció
  Megtakarít 45.00%
  Ft 5.392,42
Takarítson meg nagyobb mennyiség vásárlásával:
Rendelje meg most és kézbesítik a terméket:
 • Szállítás: Könnyebb csomag, Ft1.990,00.
  Bővebben itt szállítási árjegyzék.

 • Termék normál ára: Ft9.804,40 , Az Ön megtakarítása:
  45.00%
  Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.
 • Ön szerintet milyen a termék ára?

Silux Premium

Nem biztos benne, hogy a megfelelő terméket választotta? Válassza a Silux prémium szolgáltatásunkat és
vásároljon gond nélkül!

A SpeedyFix egy száraz gyorsragasztó, amely egyedülálló összetevőivel és töltőanyagaival szinte bármit rögzít. A repedések, lyukak, törött részek, hézagok mindössze 7-15 másodperc alatt javíthatók. Szinte bármire használható: fém, acél, műanyag, fa, gumi, kerámia stb.

A 7 másodperces por ragasztó nagyon népszerű a felhasználók körében, akik a kerekek repedéseinek, elektronikai eszközök, napszemüvegek és szemüvegek külsejének, háztartási gépek, bútorok és lámpák javítására használják. Használata valójában annyi, ahány különböző objektum.

A SpeedyFix különféle anyagok ragasztására alkalmas

Sokoldalú felhasználás

A Speedy Fix sokoldalúan használható. Ezzel tartósan és hatékonyan ragaszthat különféle anyagokból készült tárgyakat. A mellékelt karcolások jobb minőségű ragasztást biztosítanak. A ragasztó és a por keveréke nagyon hatékony kötést biztosít.

A fekete port leggyakrabban az azonos fekete színű elemek repedéseinek javítására használják: lökhárító rácsok, lökhárító, külső tükrök, fényszórókonzolok, valamint motorkerékpár felszerelések és ruházat, autókulcsok, elektromos kapcsolók, ajtókilincsek stb. .

A szürke port az autóban és máshol is használhatja azokon az elemeken, amelyek a szürke színhez illeszkednek, valamint a nagyobb hőmérsékleti igénybevételt jelentő alkatrészeken, mivel a szürke por ellenáll a hőnek. Leggyakrabban a motorházakon és az autóban lévő egyéb alkatrészeken lévő repedések javítására szolgál.

speedyfixsilux

Duplázza meg a ragasztó és a por erejét

A csomagban a gyártó kétrészes ragasztó- és porkészlet használatát javasolja minden komolyabb és összetettebb javításhoz. A ragasztó és a por kombinációja további töltőerőt, gyorsabb rögzítést és erősebb kohéziós erőt biztosít .

A javított részek, amelyeket korábban ragasztóval töltöttél fel, rövid időn belül tovább erősíthetők vagy javíthatók a megjelenésükön , mivel ezek a felületek csiszolhatók, homokfúvással és festéssel is elláthatók.

speedyfixsiluxsi

Visbella® SpeedyFix szuper ragasztókészlet

A készlet két palack ragasztót tartalmaz, egyenként 10 milliliteres. A ragasztón kívül a készlet két különböző színű, szürke és fekete por töltőanyagot tartalmaz. A különböző színű porok sokféle alkalmazást tesznek lehetővé, az autó lökhárítótól a motorházig, mivel hőállóak.

Gyors javítás

Használati útmutató

Előkészítés: Először készítse elő a munkafelületet és a tartozékokat, például ragasztószalagot, tisztítószert stb. Győződjön meg arról, hogy a csomagban kapott összes szükséges anyag és elem maga előtt van. Kerüljön minden közvetlen bőrrel való érintkezést!

1. lépés: Győződjön meg arról, hogy a javítandó/ragasztott felület tiszta, száraz, olaj- és szennyeződésmentes. Felhordás előtt szükség esetén csiszolja le a felületet csiszolópapírral. Használja a mellékelt kesztyűt.

2. lépés: Késsel vagy ollóval vágja be a csomagolás fúvókájába, hogy 45°-os nyílást készítsen. Egy kalapáccsal szúrja ki a ragasztófúvókát, és helyezze be a tartozékot, amíg az szorosan nem illeszkedik. A ragasztót egyenletesen oszlassuk el a felületen.

3. lépés: Vigyen fel megfelelő mennyiségű port (vastagság < 5 mm), hogy a felületet ragasztóval fedje le. Ha szükséges, használja a pálcát a felhordási minta és a por mennyiségének beállításához. Ezután ismét vigye fel a ragasztót a porra, amíg már nem szívja fel.

Emlékeztető: Amikor a ragasztó egyesül a porral, sok hő és gáz szabadul fel, ami 10 másodpercen belül enyhe irritációt okozhat. Ha a bevonat nem elég vastag, ismételje meg a 3. lépést.

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Visbella

A Visbella céget hivatalosan 1996-ban alapították. Kezdetben ragasztók és tömítőanyagok gyártásával és értékesítésével foglalkoztak hazai piacra. A következő évtizedben a vállalat Mexikóba és Dél-Afrikába terjeszkedett. 2013-ban Spanyolországban, majd egy évvel később az USA-ban is irodát nyitottak.

A cég a világ egyik legnagyobb ragasztógyártója, amelyek hasznos készletekbe vannak csoportosítva a javításokhoz stb. ISO9001:2000 tanúsítvánnyal büszkélkedhetnek a rendszer hitelesítésére. Tevékenységük középpontjában a felhasználóval való törődés áll, hiszen fő üzleti értékük az őszinteség, a pontosság, a precizitás és a professzionalizmus.

Mindannyian tudjuk, hogy van ez. Miután megvesszük a terméket, feltesszük az első polcra, és elfelejtjük. Éppen ezért tisztelt vásárlóinknak lehetőséget kínálunk az összes termék visszaküldésére vagy cseréjére akár 1 évig, még akkor is, ha a Fogyasztó által megkívánt 14 napos felmondási időt a termék visszaküldésére vagy cseréjére kihagyják. Védelmi törvény (ZVPot).

További információért kattintson ide .

Hasonló termékek

Termékek az Ön számára

Az összehasonlítandó termékek száma: . Összes eltávolítása Hasonlítsa össze

Ügyfeleink Európa-szerte szeretnek minket